Kuoriutuminen on tapahtunut, ja olemme Pimun kanssa tulleet ihmisten ilmoille tänne blogiinkin. Jatkossa laitan ajatuksia harjoitusten jälkeen sitä mukaan, kun pohdiskelua tapahtuu. Tämä blogi toimii samalla minun muistikirjana, kun ensi kesänä mietin, mikä tällä kertaa meni pieleen.. :)

Mennyt viikko oli aivan älyttömän kovaa harjoittelua ja teimme todella pitkiä vetoa. Loppuviikon harjoittelua hieman rajoitti hiihtoreissun jälkeen Pimun tassuihin tullut punoitus, joka hangessa juoksemisen rajoittamisella hävisi. Nyt kaivataan hyviä vinkkejä, mitenkä saada koiran tassut kestämään pitkiä vetoja lumessa (>20km)? On oltava muukin ratkaisu kuin töppöset.. Pitäis varmaan rekikoiraharrastajilta kysyä..

Viikon aikana tuli harjoituksissa taas pohdittua päissään monia asioita, ja vietyä eteenpäin omaa harrastamista. Tämä välikausi kilpailuista ja lajiharjoituksista on kyllä hyvä, sillä paljon uusia ajatuksia jalostuu ratkaisuiksi. Ensi kesää varten paljon uusia ajatuksia juontoihinkin on tullut mieleen, ja niitä nyt jalostan tässä talven ja kevään aikana.

Paljon töitä on kuitenkin vielä edessä, niin fyysisen kuin henkisenkin kestävyyden saralla. Tästä on hyvä jatkaa.

"Matkaan taas kuljen nyt.."