Nyt on sitten virallisesti aukaistu kesäkausi agilityn parissa. Ensimmäiset ulkokilpailut käytiin Mikkelissä viime viikonloppuna, jossa urakoitavana oli muutama startti.

 

Pimu kanssa kilpailin vain pari starttia, joissa tavoitteena oli saada hyvä fiilis ekoista oikeista kisoista alle. Koirahan toimikin uskomattoman hyvin. Sain kontaktit istutettua nätisti, ja muutenkin kikkailin vaikka mitä radalla :D! Keppien edessä valssia ja takana leikkauksia.. huh huh, ihanata!! Vihdoinkin agilityä, joka potkaisi suoraan sydämeen!

 

Radoilta ei tullut kuitenkaan nollia, mutta näihin kikkailuihin ne eivät kaatuneet, vaan jälleen helpossa kohdassa pudotin riman. Pitäisi ehkä pikkuhiljaa tajuta, että koirani todella seuraa minua.. No aika oli kohtuu hyvä jälleen pysäytyskontakteista huolimatta. Eiköhän tämä tästä, kunhan vaan treenataan hyvin, niin toukokuussa jyrähtää! :D

 

Mersumiehen elämä ei sen sijaan ollut ruusuilla tanssimista.. No eihän hyllyputki miestä pahenna, mutta kyllä toi 8 peräjälkeen on aika masentavan oloinen. Koirassa ei ole mitään vikaa ollut missään vaiheessa, vaan vika on nyt miehessä selvästikin. Jotenkin helpoissa kohdissa ohjaan huolimattomasti ja sitten pääse tapahtumaan niitä asioita, joita ei pitäisi. Meno oli nyt muutoin lupaavan oloista, ja kiemurat ynnä muut aiemmin hankalat kohdat hoidettiin jouhevasti. Koira tuntui aivan loistavalle molempina päivinä, joten tulos olisi ollut ansaittu. Nyt ei auta kuin treeniä paljon, ja ohjaaja ohjelmoitava ohjaamaan joka este tarkasti ja niihin jalkoihin liikettä!! Eiköhän tämä putki käännetä nyt päinvastaiseksi! ;D

 

Ja jottei elämä täällä lappeessa kävisi tylsäksi, niin olemme Pimun kanssa puuhailleet uusia asioita! :D Kevättä rinnassa molemmat uhkuimme kovasti eilen, joten räväytimme oikein kunnolla. Kyllä, otimme rullaluistimet kaapista ulos, sauvat käteen, koira valjaisiin ja baanalle! Hieman herätimme yleistä hilpeyttä, mutta se ei menoa haitannut. Huh huh, että oli menohaluja pikkuneidillä. Aivan mahtava fiilis jäi tästä kokeilusta! Pimu ei välittänyt luistimista lainkaan, vaan aurinkoinen parin asteen kesähelle sai pienen tollerin juoksemaan lassien lailla. Eka lenkille ei tullut juuri mittaa (alle parikymmentä kilsaa), mutta ensi kerralla sitten lisää.